76NOUTĂȚI din 2014-02-25 04:23:29
Project Ended
by marina
    
Bine ați venit !


PAGINA PRINCIPALĂ

CYBERDYN

PERSONAL

INFRASTRUCTURA

APLICAȚII @NLINE

BIBLIOTECA VIRTUALĂ

WORKSHOP

CURSURI SPECIALIZARE

PROGRAM DOCTORAT

BLOG

LEGĂTURI UTILE

CONTACT

LOGIN

POSTURI VACANTE


Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/cyberdyn/html/stats/stats_ro.php on line 2

Vizitator nr.

din 14/10/2010

Vizitatori @nline:

Membrii @nline: 0


Ultima actualizare:

 DREPTURI DE AUTOR   DERESPONSABILIZARE   SECRETUL INFORMATIEI 

Drepturi de autor, Proprietate Intelectuala si Continutul Site-ului

Urmatoarele paragrafe prezinta regulile stabilite pentru drepturile de autor, proprietate intelectuala si continutul siteului.
Incurajam membrii proiectului CYBERDYN sa-si foloseasca propriile idei, imagini, texte si sa citeze la modul corect lucrarile stiintifice pe care alti cercetatori le-au realizat, respectand in felul acesta drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile intalnite pe pagina de Web

      Acest site este creat si intretinut de Dr. Marina MANEA iar informatia este furnizata atat de catre Dr. Marina Manea cat si de membrii grupului nostru de lucru, reprezentand o parte din activitatea de cercetare pe care o desfasuram

      Lucrarile ce cercetare stiintifica desfasurate in cadrul proiectului sunt de inalt nivel stiitific si sunt accesibile pentru cercetatorii, profesorii si/sau studentii cursurilor de Master si/sau Doctorat ce prezinta un nivel solid de cunostiinte in domeniul stiintelor pamantului si al supercomputerelor.

      Toate paginile contin informatie stiintifica deja publicata in articole peer-review. Prezentarea acestora prin intermediul paginilor de web reprezinta un efort aditional si nu avem nicio obligatie in a da informatii suplimentare sau de a modifica textele in urma sesizarilor.

      Incercam sa prezentam informatia stiintifica intr-un format cat mai precis, dar exista posibilitatea ca informatia si materialele prezentatea sa se gaseasca intr-un format incomplet sau sa nu corespunda nevoilor dumneavostra.

Informatii asupra drepturilor de autor

      Toate graficele, figurile si textele reprezinta produse orginale si in cazul in car enu sunt se face referinta corecta la sursa. Nu se poate reproduce niciuna dintre ele, in niciun mediu grafic sau imprimat, fara a avea consimtamantul dat de grupul nostru.

Permis de copiere

      Daca doresti folosirea LOGO-ului, a capturilor de ecran, filme, animatii, grafice, imagini, harti sau orice alt element din site, va rugam sa ne contactati. In cazul in care doriti sa folositi imagini deja publicate in articole de specialitate, va rugam sa faceti referinta corect la acestea si sa va puneti in contact cu casele editoriale autorizate.

Dr. Marina Manea
Administrator web

  Institutul de Geodinamică Sabba Ștefănescu | Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică | Privacy Statement | Disclaimer |Copyright©2010 Marina Manea |

 

Proiect finanțat de ANCS prin Programul Operațional Sectorial "Creșterea Competitivitații Economice" POS-CCE,

Axa Prioritară 2,

Operațiunea 2.1.2 - Proiecte CD de înalt nivel științific la care vor participa specialiști din străinatate

Powered by PHP & MySQL