76NOUTĂȚI din 2014-02-25 04:23:29
Project Ended
by marina
    
Bine ați venit !


PAGINA PRINCIPALĂ

CYBERDYN

PERSONAL

INFRASTRUCTURA

APLICAȚII @NLINE

BIBLIOTECA VIRTUALĂ

WORKSHOP

CURSURI SPECIALIZARE

PROGRAM DOCTORAT

BLOG

LEGĂTURI UTILE

CONTACT

LOGIN

POSTURI VACANTE


Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/cyberdyn/html/stats/stats_ro.php on line 2

Vizitator nr.

din 14/10/2010

Vizitatori @nline:

Membrii @nline: 0


Ultima actualizare:

 DREPTURI DE AUTOR   DERESPONSABILIZARE   SECRETUL INFORMATIEI 

Deresponsabilizare

Urmatoarele paragrafe prezinta regulile stabilite in manipularea informatiei prezentate in aceasta pagina de WEB.
Incurajam membrii proiectului CYBERDYN sa-si foloseasca propriile idei, imagini, texte si sa citeze la modul corect lucrarile stiintifice pe care alti cercetatori le-au realizat, respectand in felul acesta drepturile de proprietate intelectuala.

Informatia Stiintifica pe Site

      Acest site web este intretinut de catre Dr. Marina MANEA iar informatia este furnizata atat de catre Dr. Marina Manea cat si de membrii grupului nostru de lucru, reprezentand o parte din activitatea de cercetare pe care o desfasuram.

      Lucrarile ce cercetare stiintifica desfasurate in cadrul proiectului sunt de inalt nivel stiitific si sunt accesibile pentru cercetatorii, profesorii si/sau studentii cursurilor de Master si/sau Doctorat ce prezinta un nivel solid de cunostiinte in domeniul stiintelor pamantului si al supercomputerelor.

      Aces site de web nu reprezinta un portal in care veti gasi informatii bazice pentru diverse notiuni legate de domeniul Stiintelor Pamantului.

      Toate paginile contin informatie stiintifica deja publicata in articole peer-review. Prezentarea acestora prin intermediul paginilor de web reprezinta un efort aditional si nu avem nicio obligatie in a da informatii suplimentare sau de a modifica textele in urma sesizarilor.

      Informatia stiintifica ce provine din alte surse va avea intotdeauna mentionata sursa, prin sistemul de referinte bibliografice.

      Incercam mentinerea informatiei intr-un format precis, dar exista intotdeauna posibilitatea ca o parte din informatia prezentata sa nu corespunda cu cerintele vizitatorilor sau ca materialele prezentate sa se gaseasca intr-un format incomplet.

      In cazul in care nu sunteti de acord cu informatia prezentata, NU se vor face schimbari.

Dr. Marina Manea
Web-admin

  Institutul de Geodinamică Sabba Ștefănescu | Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică | Privacy Statement | Disclaimer |Copyright©2010 Marina Manea |

 

Proiect finanțat de ANCS prin Programul Operațional Sectorial "Creșterea Competitivitații Economice" POS-CCE,

Axa Prioritară 2,

Operațiunea 2.1.2 - Proiecte CD de înalt nivel științific la care vor participa specialiști din străinatate

Powered by PHP & MySQL