76NOUTĂȚI din 2014-02-25 04:23:29
Project Ended
by marina
    
Bine ați venit !


PAGINA PRINCIPALĂ

CYBERDYN

PERSONAL

INFRASTRUCTURA

APLICAȚII @NLINE

BIBLIOTECA VIRTUALĂ

WORKSHOP

CURSURI SPECIALIZARE

PROGRAM DOCTORAT

BLOG

LEGĂTURI UTILE

CONTACT

LOGIN

POSTURI VACANTE


Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/cyberdyn/html/stats/stats_ro.php on line 2

Vizitator nr.

din 14/10/2010

Vizitatori @nline:

Membrii @nline: 0


Ultima actualizare:

 DREPTURI DE AUTOR   DERESPONSABILIZARE   SECRETUL INFORMATIEI 

Declaratie Asupra Secretului Informatiei

Urmatoarele paragrafe prezinta regulile stabilite pentru practicile de culegere si diseminare a informatiei prin intermediul internetului.

Informatia Personala

      In acest site, culegem informatie personala partiala despre vizitatori si utilizatori, dar nu o impartim cu alte parti si nici nu folosim aceasta informatie in alte scopuri.
      Informatia personala este necesara in cazul in care este solicitat un cont de acces pentru o persona ce solicita accesul in site, in anumite zone in care este prezentata informatie accesibila doar membrilor autorizati.
      NU SOLICITAM informatii foarte personale cum ar fi: Numarul de telefon, data de nastere, CNP sau adresa personala.
      SOLICITAM informatii cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail (necesara pentru comunicarea datelor contului de acces), afiliatia.

Informatia referitoare la accesul pe server

Serverul aduna informatii referitoare la: adresele IP, data, timpul, paginile accesate, tipul de browser. Folosim adresa de IP pentru diagnostigarea anumitor probleme ce se pot ivi pe serverul nostru si pentru o mai buna administrare a paginii de Web. Data si timpul sunt necesare pentru a diagnostica incarcarea serverului si timpul de maxima utilizare a acestuia. Tipul de browser este necesar pentru a putea stabili impatul in internet a tipurilor de browsere si pentru a identifica tehnologiile de internet cele mai bune in generarea paginilor proiectului nostru. In concluzie, toate aceste date de aduna cu scopul de a imbunatatii calitatea serviciilor oferite.

Cookies

Pagina noastra emite si citeste cookies, in scopul de a urmarii optiunile pe pagina.

Legaturi catre alte pagini

Acest site contine legaturi catre alte site-uri cu propriile reguli asupra secretului informatiei. Va rugam sa consultati aceste reguli in siteurile pe care le vizitati. Nu suntem responsabili pentru regulile pe care aceste siteuri le aplica.

Securitate

Acest site prezinta masuri de securitate in cazul pierderii informatiei si/sau alterari informatiei ce se afla sub controlul nostru.

Contactul cu administratorul de web

Daca aveti vreo intrebare referitoare la acesta declaratie, regulile acestui site sau cu legaturile dumneavostra cu siteul, va rugam sa ne CONTACTATI.

 

  Institutul de Geodinamică Sabba Ștefănescu | Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică | Privacy Statement | Disclaimer |Copyright©2010 Marina Manea |

 

Proiect finanțat de ANCS prin Programul Operațional Sectorial "Creșterea Competitivitații Economice" POS-CCE,

Axa Prioritară 2,

Operațiunea 2.1.2 - Proiecte CD de înalt nivel științific la care vor participa specialiști din străinatate

Powered by PHP & MySQL